We geven je graag een aantal tips om je bezoek goed voor te bereiden, zodat je optimaal kan genieten van Magisch Maastricht Vrijthof.

Openingstijden

Magisch Maastricht Vrijthof is geopend van donderdag 1 december tot en met vrijdag 30 december.
Maandag t/m donderdag van 10.00 - 00.00 uur
Vrijdag t/m zondag van 10.00 - 01.00 uur
De non-food kerstmarkt en het Streekproducten plein sluit dagelijks om 22.00 uur.

Afwijkende openingstijden:

1  december: open van 12.00 - 00.00 uur
24 december: open van 10.00 - 18.00 uur
25 december: open van 11.00 - 18.00 uur
26 december: open van 11.00 - 00.00 uur

Tickets

Het winterevent Magisch Maastricht Vrijthof is vrij toegankelijk. Wel heb je tickets nodig voor verschillende attracties. Deze kun je ter plekke kopen of online via de Magische Pakketten. Alle attracties zijn te bezoeken zonder reservering. Wil je zeker zijn van een plaats op de curlingbaan? Reserveer dan je gewenste tijdslot.

Magische pakketten

Voor wie optimaal wil genieten van alles dat Magisch Maastricht Vrijthof te bieden heeft, hebben wij Magische Pakketten samengesteld: Magisch Maastricht-pakket, Student-pakket, en een Kind-pakket. Deze zijn online te bestellen.

Plattegrond

Klik hieronder om de volledige plattegrond van Magisch Maastricht Vrijthof te bekijken en ontdek wat er allemaal te beleven is.

Bereikbaarheid

Magisch Maastricht vindt plaats op het Vrijthof in Maastricht. De stad Maastricht biedt voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving van het Vrijthof. In 15 minuten loop je van station Maastricht, via de binnenstad, naar Magisch Maastricht. Toch liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Maastricht rijden er lijnbussen richting de Markt.