Magisch Maastricht Vrijthof biedt interessante mogelijkheden. Wilt u gedurende 32 dagen exposure op het mooiste plein van Nederland? Of wilt u uw relaties of medewerkers laten genieten in een ongedwongen wintersfeer? Dan bent u bij Magisch Maastricht Vrijthof aan het juiste adres.

Brochure

Denk hierbij aan een teamuitje, waarbij kennis kan worden gemaakt met Streetcurling, of een gezamenlijk ontbijt of lunch in één van de sfeervolle horecagelegenheden. Bekijk de brochure voor alle mogelijkheden. Mocht u iets anders in gedachten hebben of wensen dat wij met u meedenken over een pakket op maat, dan neem gerust contact met ons op. Wij verwelkomen u graag in winterse sferen op het Vrijthof in Maastricht.

Magische pakketten

Voor diegene die optimaal wil genieten van alles dat Magisch Maastricht Vrijthof te bieden heeft, hebben wij Magische Pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn ideaal om aan te bieden aan uw relaties of medewerkers als geschenk!

Kerstpakketten

Bent u op zoek naar een uniek kerstpakket voor uw medewerkers? Bij ons vindt u bijzondere en op maat gemaakte pakketten. Stuur ons een e-mail, en samen verkennen we de perfecte opties om uw waardering dit kerstseizoen uit te drukken.