Magisch Maastricht Vrijthof biedt interessante mogelijkheden. Wilt u gedurende 30 dagen exposure op het mooiste plein van Nederland? Of wilt u uw relaties of medewerkers laten genieten in een ongedwongen wintersfeer? Dan bent u bij Magisch Maastricht Vrijthof aan het juiste adres.

Brochure

Denk hierbij aan een teamuitje, waarbij kennis kan worden gemaakt met de wintersport Curling, of een gezamenlijk ontbijt of lunch in één van de sfeervolle horecagelegenheden. Bekijk de brochure voor alle mogelijkheden. Mocht u iets anders in gedachten hebben of wensen dat wij met u meedenken over een pakket op maat, dan neem gerust contact met ons op. Wij verwelkomen u graag in winterse sferen op het Vrijthof in Maastricht.

Magische pakketten

Voor diegene die optimaal wil genieten van alles dat Magisch Maastricht Vrijthof te bieden heeft, hebben wij Magische Pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn ideaal om aan te bieden aan uw relaties of medewerkers als geschenk!

Kerstpakketten

Bent u op zoek naar een bijzonder kerstpakket voor uw medewerkers? Wij bieden unieke pakketten op maat met de mooiste streekproducten die op het meest bijzondere kerstplein opgehaald of zelfs samengesteld kunnen worden, namelijk op het Streekproductenplein op Magisch Maastricht Vrijthof. Wilt u het kerstpakket liever thuis laten bezorgen of op uw bedrijf? Ook dat is mogelijk.